نام های پر برکت خداوند وتاثیرات روح بخش

آشنایی با کلام خداوند و نام های پربرکت

صفحه قبل 1 ... 13 14 15 16 17 ... 26 صفحه بعد

« غني»

 به قصد بي نيازي ذكر آن موثر است. يكي از اسماء الحسني خداوند غني است. يعني كسي كه از همه چيز و همه كس بي نياز مي باشد. هر كس روزي 7 بار يا غني بگويد، بي نياز گردد. شيخ رجب برسي مي گويد: هر كس در نماز جمعه 10 هزار بار يا غني بگويد و حيواني نخورد و 10 جمعه ادامه دهد، خداوند او را بي نياز در دنيا و آخرت گرداند. عدد ابجد حروف غني برابر با 1060 مي باشد.

«غياث»

به قصد داد رسي و فرياد خواهي و دستگيري، ذكر آن موثر مي باشد. غياث، يعني فرياد رس. شيخ صدوق مي فرمايد: خداوند خود را غياث نام نهاد و بندگاني تربيت كرد و فرشتگاني را مامور فرمود، كه مدبرات امور و فرياد رس مخلوق باشند. اجابت دعوت گرفتاران و بيچارگان در تجلي اين اسم مبارك است كه خصوص پروردگار عالميان است. گفته اند خداوند به عدد اسماء خود 99 اسم مرداني را آفريده است، مانند: حضرت خضر (ع) و پيغمبر(ص) كه در جهان خلقت فريادرس بيچارگان هستند و مراد از الغوث، قائم آل محمد(ص) مهدي(عج الله) منتَظَر است. عدد ابجد غياث برابر با 1511 مي باشد.

«فاطر»

به قصد قضاء حوائج و قدرت صنعت، ذكر آن موثر مي باشد. فاطر به معني آفريننده، خالق، آغاز كننده در كار نظم دهنده و در كار و ناظم آمده است. عدد ابجد فاطر 290 مي باشد.(برابر اسم مريم)

«فتّاح»

 به قصد گشايش كارها و كشف معظلات ذكر آن موثر است و به معني گشاينده و بسيار گشاينده. گشودن تمام درهاي بسته، كشف مجهولات و مبهمات و فتح ابواب ملكوت و برطرف كردن پرده ها و حجاب ها از دل، "فتّاح" نام مخصوص پروردگار است كه ابواب رحمت و معرفت را مي گشايد. شيخ رجب برسي مي نويسد: هر كس پس از نماز صبح دست به سينه گذارد و 77 بار بگويد يا فتاح خداوند حجب جهل و ظلالت را از دل او برطرف ميكند و درها به سوي او گشوده مي شود و از علم لدني بهره مند گردد. عدد ابجد فتاح 489 می باشد.

«خالق»

 به قصد هدایت به راه حق و مستقیم ذکر آن موثر است. خالق یعنی شکافنده ی دانه و آفریننده و جدا کننده. عدد ابجد خالق 211 می باشد.

«فرد»

 به قصد مصونیت از چشم مردم، ذکر آن موثر است. فرد به معنی تنها،یگانه، منفرد و یکی از اسماء الحسنی خداوند است. عدد ابجد فرد 284 می باشد.

«قاضی»

 به قصد حوائج و حکم به حق، ذکر آن موثر است. قاضی نامی است مشتق از قضا و قضاوت کننده، دادگستر و حاکم و برآورنده خواستها و نیازها. عدد ابجد قاضی 911 می باشد.

«قدوس»

 به قصد مصونیت از زشتی و پلیدی، ذکر آن موثر است. قدوس به معنی طاهره، مطهره، تطهیر و تنزیه است. قدوس آفریننده ای است که هیچ شباهتی به مخلوق ندارد. حضرت امام رضا(ع) فرمودند" هر کس در وقت زوال 170 بار بگوید یا قدوس از شر نفس اماره و شرور نفس شیطان مصون خواهد ماند". عدد ابجد قدوس 170 می باشد.

«قاهر»

به قصد غلبه بر دشمن ذکر آن موثر است. یکی از اسماء الحسنی الهی قاهر است، یعنی غالب و مسلط بر زنده کردن و میراندن موجودات است و قهر به معنی هلاکت همه چیز آمده است. عدد ابجد قاهر 306 می باشد.

«قادر»

به قصد سلطه بر کار، چیرگی بر خصم، ذکر آن موثر است و یکی از اسماء خداوند می باشد. هر کس در هنگام وضو314 یا 36 یا 8 مرتبه بگوید یا قادر بر دشمن غلبه یابد، هر قدر که دشمن و به هر اندازه قوی و قدرتمند باشد. عدد ابجد قادر 308 می باشد.

«قدیر»

به قصد سلطه بر کارها، ذکر. آن موثر است. یکی از اسماء الحسنی خداوند نام مبارک قدیر است. نام قدیر متجاوز از 45 مرتبه در قرآن بیان شده است. عدد ابجد قدیر 314 می باشد. 

«قدیم»

به قصد طول عمر با عزت، ذکر آن موثر است. قدیم یعنی بر همه چیز مقدم است و بر هر چیز و هر کس سابقه دارد. زمان و مکان و جهات و همه موجودات مخلوق اویند. عدد ابجد قدیم154 می باشد.

«قریب»

به قصد تقرب و قرب به حق ذکر آن موثر است. قریب یعنی به همه کس و همه چیز نزدیک و به معنای دانا و عالم هم می باشد، کلمه قریب و مشتقات آن متجاوز از 50 مرتبه در قرآن مجید بیان گردیده است. عدد ابجد قریب 312 می باشد.

«قوی»

به قصد حفظ از شر و فتنه ذکر آن موثر است. قوی یعنی نیرومند، توانا. او قوی است و همه قوت ها و قدرت ها از اوست. شیخ رجب برسی گوید: هر کس دشمنی دارد که قادر بر دفع او نیست، آرد خمیر نماید و هزار دانه مانند دانه تسبیح کند و به طیور و پرندگان دهد و به هر یک بگوید یا قوی، خداوند شر دشمن را از او دفع می نماید.در قرآن مجید، کلمه قوی و مشتقات آن متجاوز از 50 مرتبه آمده است. عدد ابجد قوی 116 می باشد.

«قیوم»

به قصد رفع خوف و وحشت ذکر آن موثر است. قیوم به معنای قائم، دائم، پایدار و جاویدان. هر موجودی قائم به اوست و قیومیت تمام موجودات به اراده اوست. از پیغمبر خدا(ص) روایت شده است که" هر کس روزی 41 مرتبه بگوید"یا حی یا قیوم، یا لا اله الا انت، اسئلک ان تحیی قلبی بنور معرفتک ابدا یا الله" دل او زنده گردد". عدد ابجد قیوم 156 می باشد.

«قابض»

 به قصد طول عمر، ذکر آن موثر است. پروردگار عالم است که ارواح را در اجساد بسط می دهد و ارواح را از ابدان قبض می کند. اوست که قابض مطلق است قبض یعنی گرفتن. عدد ابجد قابض 603 می باشد.

«باسط»

به قصد توسعه معاش و گسترش دانش و علم، ذکر آن موثر است. باسط به معنای گسترش دهنده و بسط درتمام موالید عالم و ذرات که به اراده و مشیت پروردگار می دهد و می گیرد. شیخ رجب برسی: هر کس دست به دعا بردارد و ده مرتبه بگوید، یا قابض یا باسط، هیچگاه محتاج نگردد. عدد ابجد باسط 72 می باشد.

«کریم»

به معنی بخشنده، گرامی، عزیز، از اسماء الحسنی خدای بزرگ است. خداوند کریم است، یعنی کرمش به رایگان به همه ی انسانها از هر زبان و در هر زمان و مکان می رسد. او هر صدای خفیف و پنهان یا آشکار را می شنود و به کرامت و کرم خویش پاسخ می دهد. عدد ابجد کریم 270 می باشد.

«کافی»

به قصد کفایت در امور حوائج، ذکر آن موثر است. معنی کافی کفایت کننده ی از معاش و برآورنده حوائج است و هرکس به خدای کافی توکل کند به مخلوق محتاج نگردد. عدد ابجد کافی 111 می باشد.(برابر حرف الف)

«کبیر»

به قصد هدایت به مقصد، ذکر آن موثر است. کبیر به معنی بزرگوار با جلال و جبروت و بزرگتر از حد وصف می باشد. در حدیث قدسی است که هر کس از هر چیز و هر مقام بترسد، اگر 50 مرتبه بگوید یا کبیر خداوند او را از شر دشمن، ایمن گرداند. عدد ابجد کبیر برابر با 232 می باشد.

«کاشف الضر»

به قصد رفع الم و دفع ستم، ذکر آن موثر می باشد و معنی برطرف کننده ناخوشی، نابود کننده بدحالی و ضرر و زیان می باشد. عدد ابجد کاشف الضر 1431 می باشد.

«لطیف»

به قصد رفع شداید و سختی ها ذکر آن موثر است و به معنی مهربان و نیکی کننده می باشد. هر کس به ذکر یا لطیف مداومت کند، سختی ها و ناراحتی های او برطرف گردد. حضرت امام رضا(ع) فرمودند"هر کس هشتاد مرتبه بگوید "یا لطیف" مرادش از درگاه الهی حاصل گردد". بعد از ذکر سجده خواندن این دعا بسیار ثواب دارد "یا لطیف ارحم عبدک الضعیف". عدد ابجد لطیف برابر 129می باشد.

«متکبر»

به قصد دوستی خلق ذکر آن موثر است. اصل آن کبریایی بوده که اسم تکبر و تعظیم است. متکبر، نهایت کبریایی است که ظلم و ستم در ساحت کبریایی او راه ندارد، او ظاهر کننده بزرگواری است. کلمه متکبر از اسماء الحسنی خداوند است و مشتقاتش متجاوز از 160 مرتبه در قرآن مجید تکرار شده است. عدد ابجد متکبر برابر با 262 می باشد.

«مُهَیّمِن»

 به قصد صفای باطن و روشنی ضمیر ذکر آن موثر می باشد. مهیمن به معنای شاهد است و از ریشه امین گرفته شده و امین نامی است از نام های خداوند بزرگ مهیمن بنا شده است به زیادتی میم و یاء و گفته می شود که یکی از اسماء الحسنی پروردگار است در کتابهای آسمانی. شیخ رجب برسی: هر کس 125 مرتبه بگوید یا مهیمن خداوند صفای باطن به او مرحمت می فرماید. حضرت امام رضا(ع) فرمود: هر کس صد مرتبه بگوید یا مهیمن بر باطن امور آگاه می گردد. خداوند مهیمن است، یعنی قائم به امور خالق است و مراتب و شاهد به احتیاج بندگان و اسرار مخلوق خود را در هر زمان و مکان می داند و نیاز به احتیاج آنان را برآورده می کند و رشد و کمال باطنی به آنها مرحمت می نماید. عدد ابجد حروف مهیمن برابر 145 است.

«مومن»

به قصد حفظ از شر و نیل به حقیقت ذکر آن موثر است. مومن به معنی مصدق و ایمان در لغت به معنی تصدیق است. مومن یعنی امان دهنده و امن و اطمینان دهنده است. حضرت امام رضا(ع) فرمودند: هر کس کلمه ی مومن را نقش بر انگشتر نقره نماید و به دست کند، بر دشمن پیروزی یابد و هر کس هر روزی 167 مرتبه بخواند یا مومن از وسواس شیطان و خدعه و مکر در امان باشد. کلمه ی مومن یکی از اسماء الحسنی الهی است و مشتقات آن متجاوز 750 مرتبه در قرآن کریم، تکرار شده است. عدد ابجد مومن برابر با 136 می باشد.

«مصور»

به قصد ایجاد بهترین صورت و شاهکار و زیبایی ذکر آن موثر است. مصور یعنی نقاش و نقش بند، تمثال گر و تصویر کننده. و مصور صورت کائنات. عدد ابجد آن برابر با 3360 می باشد.

«مجید»

به قصد جمال و جلال یافتن ذکر آن نافذ می باشد. مجید به معنی عزت، ذکر، مراقبت و جلالت است. مجید یعنی، خدایی که همه او را تمجید کرده اند و بزرگ داشته اند. شیخ رجب برسی: "ماجد و مجید" از اذکاری است که هر کس مداومت نماید، نوری در صورت و دلش می تابد، یا ماجد و یا مجید، یعنی، بزرگوار و عطا بخش. عدد ابجد مجید برابر با 57 می باشد.

«مبین»

به قصد حفظ از گرسنگی ذکر آن موثرمی باشد. مبین یعنی روشنگر و استوار، بیان شده، ظاهر کننده و آشکار کننده، در آیات قرآن متجاوز از 110 مرتبه کلمه ی مبین و مشتقات آن به معانی مختلف بیان شده است.

«محیط»

 به جهت تسلط بر امور، ذکر آن موثر می باشد. محیط احاطه کننده ی علمی بر تمام اشیاء را گویند. خداوند بر همه ی جهان و جهانیان احاطه دارد. عدد ابجد برابر با 67 می باشد.

«مُقیت»

به جهت نظم بر امور ذکر آن موثر می باشد و به معنی قوت و روزی دهنده خلق می باشد. مقیت به معنی نگاهدارنده از هر افت و حادثه و بلا و حافظ همه ی موجودات از قحطی و ویرانی. عدد ابجد مقیت برابر با 550 می باشد.

«منان»

به جهت کسب نیکویی، ذکر آن موثر است. یعنی بسیار منت نهادن، احسان کردن، عدد ابجد منان برابر با 141می باشد.

«مالک»

 به قصد دوام حکومت و دوستی، ذکر آن موثر است و به معنی صاحب و پادشاه می باشد. شیخ رجب برسی می گوید: هر کس هر روز 64 مرتبه بگوید "یا مَلِکُ یا مالِک"، مالکیت او دوام یابد. کلمه ی ملک و مالک و مشتقات آن بیش از 115 مرتبه در قرآن آمده است. عدد ابجد مَلِک برابر با 90 و عدد ابجد مالک برابر با 91 می باشد.

«نور»

به قصد روشنی دل و هدایت به کمال، ذکر آن موثر می باشد. نور به معنی منیر و نور بخش است. کلمه نور متجاوز از 50 مرتبه در قرآن آمده است. شیخ رجب برسی گوید: هر کس هزار بار بگوید "یا نور" خداوند ظاهر و باطن او را روشن و منور می گرداند، نور مطلق اوست که منور تمام پیدا و پنهان و دیدنی و ونادیدنی و برطرف کننده ی پرده های ظلمانی است. عدد ابجد نور برابر با 256 می باشد.

«ناصر»

به قصه غلبه و پیروزی در تمام امور ذکر آن موثر می باشد. ناصر و نصر به معنی درست و صحیح و خوب یاری کردن است و کلمه ی ناصر و مشتقات آن متجاوز از 35 بار در قرآن آمده است. عدد ابجد آن 241 می باشد.(نصیر=35)

«واحد»

به جهت عزت یافتن، ذکر آن موثر می باشد. اسم احد خاص خالق است، به مخلوق احد نگویند و واحد گویند و واحد آغاز عدد است. واحد، اسم جامع الهی بر وحدانیت مطلق که در جمیع شئون خلقت است و واحد حقیقی، ذات حق تعالی است. حضرت امام رضا(ع) فرمودند: هر کس بر بالین مریض صد بار بگوید یا واحد شفا یابد.

«ولی»

 به جهت دوستی خلایق و ولایت شئون، ذکر آن موثر است. ولی به معنای ناصر و متوالی امر، سرپرست و دوست می باشد و به حقیقت بدان،که بندگی خداوند به دوستی اوست. "ولی" یعنی دوستدار مومنین به توحید و صاحب اختیار آنها در کارها و اعمال و کردار می باشد. ول و مشتقات آن متجاوز از 150 مرتبه در قرآن مجید، بکار برده شده است. عدد ابجد ولی برابر 46 می باشد.

«واسع»

به جهت دوستی با خلق و خویشاوندان، ذکر آن موثر است. بعضی گفته اند، واسع به معنای عالم است و وسع از توانگری و بخشش و توانایی در انسان است.(137 عدد ابجد)

«ودود»

به جهت صدق گفتار و ذکر آن موثر است. "ودود" به معنای دوست داشتن و نیز به معنای محبوب در قلوب اولیاء است. شیخ رجب برسی گوید: هر کس هزار مرتبه بگوید«یا ودود» و بر طعامی بدمد و به دشمن خود بدهد، آن دشمن دوست گردد. عدد ابجد «ودود» برابر 20 می باشد.

«وکیل»

به جهت حفظ حرق و غرق و زیان و ضرر، ذکر آن موثر می باشد. وکیل به معنای کارساز، کاردان، نگهبان و کافی به کار رفته است. یعنی همه ی امور بندگان بر او واگذار می شود. کلمه ی وکیل و مشتقات آن متجاوز از 70 مرتبه در قرآن بیان شده است. عدد ابجد وکیل برابر 66 می باشد.

«وهّاب»

به جهت حصول فرزند صالح، ذکر آن موثر است. وهاب به معنای بسیار بخشاینده از انواع نعمتها و عطایای ظاهری و باطنی است. شیخ رجب برسی گوید: هر کس در سجده بگوید«یا وهّاب» خداوند او را بی نیاز می نماید. و هرکس در نیمه ی دوم شب، سر برهنه دست به دعا بلند کند و صد مرتبه بگوید "یا وهّاب" خداوند فقر و بی چارگی را از او برطرف می سازد و او را بی نیاز می گرداند. عدد ابجد وهاب 14 می باشد.

«وارث»

به قصد نفوذ کلام ذکر آن موثر است. وارث به معنای همیشه باقی بودن است. هر کس هزار بار بگوید یا وارث حاجتش برآورده می شود. عدد ابجد وارث برابر با 707 می باشد.(برابر با عدد بهشت)

«وفی»

 به جهت وفای به عهد، ذکر آن موثر است. وفی به معنی وفا به عهد کردن، یعنی کسی که عهد خود را به جای می آورد. اسم «وفی» و مشتقات آن، متجاوز از 28 مرتبه در قرآن مجید بیان گردیده است. عدد ابجد وفی برابر با 96 می باشد.

«وِتر»

به جهت خلاصی از ذلت، ذکر آن موثر است. "وتر" فرد و یگانه است و هر چیزی را که فرد باشد، آن را وتر گویند. عده ای شفع را نفس و "وتر" را روح دانند. کلمه ی مبارک "وتر"، فقط یکبار در قرآن مجید بیان شده است. عدد ابجد وتر، برابر با 606 می باشد.

«هادی»

به جهت هدایت به کمال مطلوب، ذکر آن موثر است. هادی به معنی راهنما و دلیل و رهبر است. شیخ رجب برسی گوید: ذکر "یا هادی الخبیر المبین" در سحر ها و در حال گرسنگی و روزه داری، موجب هدایت مطلوب می گردد. هر کس بگوید"اهدنی یا هادی و اخبرنی یا خبیر بین لی یا مبین" نوری به دلش می تابد. کلمه ی مبارکه ی "هادی" و مشتقات آن متجاوز از 330 مرتبه در قرآن بیان شده است. عدد ابجد هادی برابر با 20 می باشد.

«هُو»

 به قصد نیل به اسرار حق تعالی، ذکر آن موثر می باشد. "هو" اشاره به آن حقیقت واحد بسیط است که از جهت عظمت و هویت و تجرد و بساطت، غائب از حواس است. گفته اند، اسم اعظم الهی 99 اسم است و مقدم بر همه ی اسماء، "هو" است. کلمه ی "هو" متجاوز از 477 مرتبه در قرآن مجید بیان گردیده و لذا گفته اند، اسم اعظم، «هو» می باشد. هر کس دوازده هزار مرتبه (12000) بگوید، «یا الله و یا هو» انس و جن و وحوش طیور با او انس گیرند و خواص اشیاء و علوم برای او کشف گردد. بسیار از عرفا معتقدند، اسم اعظم «الله» در این آیات می باشد."هو الله الذی لا اله الا هو/یا هو یا من لا هو الا هو/ هو الحی لا اله الا هو/ الله لا اله الا هو الحی القیوم/ الله لا اله الا هو الحی لا اله الا هو/ الله و لا اله الا هو الحی القیوم". عدد ابجد«یا الله یا هو» 99 است که برابر با همه ی اسماء الحسنی الهی می باشد. هرکس نیمه شب، 99 مرتبه«یا الله یا هو» بخواند، مستجاب الدعوه می شود. عدد ابجد هو برابر با 11 می باشد.

«برهان»

یکی از اسماء خداوند است 258 بار گفتن آن جهت راهنمایی شدن به حق، موثر می باشد. عدد ابجد برهان برابر با 258 می باشد.

«جاعل»

یکی از اسماء خداوند است. جهت شروع و آغاز امور و کارها گفتن آن موثر می باشد. عدد ابجد حروف جاعل برابر 104 می باشد.(برابر اسم مبارک عطیه با یاء مشدد)

«جامع»

یکی از اسماء خداوند، جامع می باشد و به جهت رفع فراق و جدایی، هر روز بین طلوعین (قبل از طلوع آفتاب و قبل از غروب خورشید) 114 مرتبه بگوید. عدد ابجد جامع برابر 114 می باشد.(کل سوره های قرآن). ذکر "یا جامع الشتات و یا جامع المتفرقین"را هر کس در نیمه شب 5000 بار بی فاصله گوید و اطاعت کسی را بخواهد، آن کس مطیع او گردد. بر این ذکر نگین انگشتر حضرت سلیمان نقش بود که همه چیز، مطیع او گردیده بود.

«حبیب»

یکی از اسماء خداوند است و به معنی دوست دارنده و دوست داشته شده و در دعا آمده"یا حبیب قلوب الصادقین" ای دوست دلهای راستگویان. ذکر"حبیب" جهت محبت در دلها، بسیار موثر می باشد. عدد ابجد حبیب برابر با 22 می باشد. (برابر کلمه مبارکه یا هو و ازدواج)

«حنان»

یکی از اسماء خداوند است به جهت تقرب خداوند،159 مرتبه گفتن "یا حنان یا منان" بسیار موثر می باشد. عدد ابجد حنان برابر با 109 می باشد.

«دلیل»

یکی از اسماء خداوند است. به جهت راه یافتن به حق، بسیار موثر است. ذکر "یا دلیل المتحیرین" به جهت راهنمایی یافتن بسیار نافذ است. عدد ابجد دلیل برابر با 74 می باشد.

«دافع»

یکی از اسماء خداوند است. "دافع" یعنی بازدارنده، ضررها را خداوند از خلائق دفع می کند ذکر "یا دافع البلایا" جهت رفع بلا موثر است. عدد ابجد دافع برابر با 155 می باشد.

«ستار»

یکی از اسماء خداوند است. ذکر آن برای پوشنده ی عیبهای خلق نافذ می باشد. گفتن یا ستار 1061 مرتبه جهت حفظ آبروی خوب است. عدد ابجد ستار برابر با 1061 می باشد.

«ضار»

یکی از اسماء خداوند است. برای رساندن خواری و درد به هر جبار و سرکش ذکر آن موثر است. خواندن"یا ضار یا نافع" با هم بهتر است. عدد ابجد ضار برابر با 1001 می باشد.

[ چهار شنبه 9 بهمن 1392برچسب:اسما الحسنی,

] [ 20:26 ] [ رضا شاملو ]

[ ]

صفحه قبل 1 ... 13 14 15 16 17 ... 26 صفحه بعد

«الله»

نام جلاله ي خداوند مي باشد و براي تمام حاجات مي توان قرائت كرد. اسم جامع و صفات جمال و جلال و كمال حق است و حضرت امير المومنين علی (ع) فرمودند: «الله» اسم اعظم مي باشد و شايسته نيست احدي خود را با اين نام بخواند. و حضرت امام جعفر صادق(ع) فرمودند: بهترين ذكر عبادت "لا اله الا الله" مي باشد. در آيه هشتاد و دو سوره "يس" «الله» چون اراده ي خلقت چيزي را كند به محض اينكه گويد «باش» موجود مي شود و جمله ي "لا اله الا الله" و "لا اله الا هو" را كلمه ي اخلاص گويند. حضرت امام سجاد(ع) فرمودند: از خداوند خواستم اسم اعظم را به من تعليم فرمايد، در خواب به من فرمودند، بگو:"الهم اني اسئلك باسمك يا الله يا الله يا الله يا الله يا الله الذي لا اله الا هو رب العرش العظيم". پيامبر اكرم(ص) فرمودند: اسم اعظم خداوند در اين سه آيه مندرج است: آيه ي 158 بقره. "و الهكم اله واحد لا اله الا هو الرحمن الرحيم" و آيه ي اول سوره ي آل عمران الله لا اله الا هو الحي القيوم" و آيه ي 111 سوره ي طه "و عنت الوجوه للحي القيوم و قد خاب من حمل ظلها". به توسط حضرت خضر نبي(ع) به حضرت امير المومنين(ع) اسم اعضم گفته شد، "يا هو يا من لا هو الا هو"(برابر با عدد ابجد رزاق و قادر). حضرت امام رضا(ع) فرمودند: "بسم الله" نزديك تر است به اسم اعظم الهي از سياهي چشم به سفيدي آن. عدد ابجد الله برابر با 66 بوده 2893 مرتبه در قرآن ذكر شده است. که مجموع این عدد می شود22.

«احد»

يكي از ديگر اسماء خداوند مي باشد. يعني يگانه و بي همتا و از صفات عليا است. سوره ي اخلاص آيه ي "قل هو الله احد" او تنها و يكتا و منفرد به وجود است. ذكر آن براي عزت و بزرگي يافتن موثر مي باشد. عدد ابجد احد برابر با13 .

«اول»

از اسماء الحسني الهي مي باشد براي هر امر خيري ذكر آن موثر و مفيد مي باشد و فقط يكبار در قرآن مجيد آمده است. عدد ابجد آن برابر 37 مي باشد.(برابر جايگاه اسم امام حسن مجتبي عليه السلام)

«اعلي»

از اسماء الحسني الهي مي باشد، ذکر آن برای غلبه بر دشمن و رفع فقر و ارتقاء مرتبه و مقام موثر است. و در ذكر سجده "سبحان ربي الاعلي و بحمده" تو بزرگتر از آني كه آلوده شوي به آلودگي هاي افكار بشر و بالاتر از آن كه بشود به تصور آيي. نقل شده كه مثل الاعلي كلمه ي «لا اله الا الله» مي باشد. عدد ابجد اعلي برابر 111 است.(برابر حرف الف)

«باطن»

يكي از اسماء الحسني خداوند مي باشد، ذكر آن براي وقوف به اسرار وكشف نيّات سوء موثر مي باشد، باطن يعني پوشيده از چشم و بينا به آگاهي درون و دل.«باطن» ، قدرت ظهور و تجلي خداوند را در تمام موجودات بيان مي كند. عدد ابجد باطن برابر 62 است.(برابر اسم مبارك نبي صلوات الله عليهم اجمعين)

«بصير»

 يكي از صفات پروردگار عالم مي باشد و به معني بينايي است. نه بينايي ظاهري، بلكه بينايي بدون آلت در هر زمان و مكان، در روشنايي و تاريكي كه حتي حركت و جاي پاي مورچه اي را در شب تاريك بر سنگ سياهي ببيند. 51 مرتبه "بصير" در قرآن ذكر شده است. عدد ابجد بصير برابر با 302 است.(برابر اسم مبارك قرب)

«بِر»

به معني نيكو و نيكوكاري و مهرباني به ضعيفان و زير دستان. شيخ رجب برسي گويد: هر كس بسيار گويد يا «بر» خداوند او را به كمال مي رساند. آفريننده ي هر چيز نيكويي «بر» ناميده مي شود. هركس صد بار بگويد: يا «بر» در قبر تنها نباشد. ذكر آن در موفقيت ها در اختراع و اكتشاف بسيار موثر مي باشد. 18 مرتبه بر در قرآن آمده است و عدد ابجد "بر" برابر است با 202.(برابر اسم مبارك رب)

«بديع»

به معني عجب، تازه، بي مانند، شگفت انگيز. ذكر آن براي ابداع و نوآوري حوائج موثر مي باشد. عدد ابجد بديع برابر 84 است.

«باعث»

 يكي از اسماء الهي مي باشد و به معني برانگيزاننده ي هر نفس متحرك و هر مرده و زنده مي باشد. شيخ رجب برسي مي فرمايد: هركس 100مرتبه ذكر«يا باعث» را بخواند خداوند ظاهر و باطن انسان را زنده و نوراني مي فرمايد. كلمه«باعث». (برابر اسم حضرت زينب سلام الله) 69 مرتبه در قرآن ذكر شده، عدد ابجد«باعث» برابر با 573 است.(15=جايگاه سين)

«باقي»

 براي طول عمر و ادامه نعمت ذكر آن موثر است. يعني مانده «باقي» موجودي كه فنا ندارد. كلمه باقي بقولي كلمه «لا اله الا الله» ميباشد. عدد ابجد باقي برابر با 123 است.

«باري»

 براي اختراعات و اكتشافات ذكر آن موثر مي باشد، يعني خالق خلايق بي سابقه و خالق خوبي ها و نيكويي ها. عدد ابجد باري برابر با 213 است.

«توّاب»

 از اسماء ربوبي پروردگار«توّاب» است، يعني توبه ي بندگان را مي پذيرد يعني خدا بسيار توبه پذير است. و هر چند بنده توبه را بشكند او باز توبه پذير است. حضرت امام رضا(ع) فرمودند: "هر كس روزي 30 بار بگويد: «يا تواب» وسوسه ي شيطان از دل او بيرون رفته و توبه ي او پذيرفته مي شود". براي اجابت دعا و آرزوها ذكر آن موثر بوده و عدد ابجد آن 409 مي باشد.

«جواد»

 به قصد بهره برداري از كار، ذكر آن بسيار موثر است. جواد به معناي محسني است كه احسان و انعامش بسيار است. عدد ابجد«جواد» 14 مي باشد.

«جبّار»

 جهت مصونيت و جبران گناه ذكر آن موثر است. جبّار به معني قاهريت است. علي (ع) هميشه دعا مي فرمودند: «يا جبار» (اي خدايي كه تمام شكستگي ها را ترميم مي كني اي كسي كه هر مشكلي را آسان مي نمايي). عدد ابجد جبار 206 مي باشد.

«حق»

 كشف حقايق و نيل به حق، ذكر آن موثر است. حق به معني ثابت و دائم در مقابل باطل و در قرآن 225 بار آمده است. عدد ابجد «حق» برابر با 108 مي باشد.

«حفيظ»

 براي امان از حرق و غرق ذكر آن موثر است. خداوند حافظ جان و مال و روح و روان كليه ي مخلوقات مي باشد. هر كس در هر هفته 70 بار بگويد«يا حفيظ» خداوند او را از آفات و بلايا مصون مي دارد. عدد ابجد «حفيظ» برابر با 988 مي باشد.

«حسيب»

 جهت تامين زندگي مادي و معنوي ذكر آن موثر مي باشد. حسيب به معني حساب داشتن و حساب گرفتن است. عدد ابجد «يا حسيب» برابر با 80 مي باشد.

«حكيم»

 برای بركت در كشت و زرع، ذكر آن موثر مي باشد. حكيم در لغت به معني عالم است. عدد ابجد «حكيم» برابر با 78 مي باشد.

«حي»

 به قصد دوام و بقاي تحرك ذكر آن موثر است. حي، زنده و پاينده است كه قائم به ذات خود و قوام تمام موجودات است.« حي» بزرگترين و شريف ترين اسماء الهي مي باشد. كلمه ي «حي» 20 مرتبه در قرآن آمده است. عدد ابجد حي برابر با 18 مي باشد.

«خفي»

 به منظور پوشاندن اسرار و قضاء حوائج، ذكر آن موثر است. خفي ، يعني عالم، لطيف، مهربان و احاطه ي علمي به همه ي موجودات. عدد ابجد«خفي» برابر با 98 مي باشد. هر كس يك اربعين روزي 5500 بار بگويد، مخلوقات با او انس گيرند و جهت نرمي دلها، بيان آن اثر عجيبي دارد.

«حليم»

 براي وقوف بر اسرار، ذكر آن موثر است. حليم به معني بردبار است از كساني كه او را نافرماني كنند. خداوند در عقوبت آنها تعجيل نمي كند. كلمه «حليم» 15 مرتبه در قرآن است. عدد ابجد حليم برابر با 88 مي باشد.

«حميد»

براي شفاء ذكر آن موثر است. حميد حقيقت حمد است، كه عبارت است از مبدا صفات جمال الهي، حميد يعني شايسته، ستوده چون ذات خداوند، استحقاق حمد است، حميد نام دارد. كلمه ي حميد و حامد 60 مرتبه در قرآن آمده است. عدد ابجد حميد برابر با 62 مي باشد.

«خالق»

 براي ساختمان و تشكيلات ذكر آن موثر است. خالق، يعني آفريننده ي هر چيز و به هر مقدار و به اندازه ي مخلوقات بي شماري كه در اين عالم وجود دارند. رسول خدا(ص) فرمودند:"اولين چيزي كه خداوند خلق فرمود ارواح ما و نور ما بود، كه به ذكر خدا و توحيد خدا و حمد خدا مشغول بودند. سپس خداوند ملائكه را آفريد". عدد ابجد« خالق» برابر با 731 مي باشد.

«خبير»

 به قصد وقوف بر امور، اين ذكر موثر مي باشد. يعني حكم او حق است براي هر چيزي در موقع خود خبير است يعني عارف و دانا به همه ي اشياء و به رموز موجودات آگاه است. هر كس هفت روز هر روز 861 مرتبه بگويد "يا خبير" قدسيان به اخبار پنهاني او را آگاه سازند و فرشتگان او را به تمام رازها و اسرار آگاه مي سازند. خداوند آگاه به انديشه ها و فكرها و خيال ها است و خبير به تمامي آفرينش آسمانها و زمين ها است، در قرآن "خبير" 45 بار آمده است عدد ابجد خبير برابر با 812 مي باشد.

«خير الناصرين»

 به قصد كمك گرفتن و ياري خواستن، ذكر آن موثر مي باشد. نصر كه ظفر و پيروزي را به خدا نسبت مي دهد، اشاره به لطف و كرم و رحمت مي باشد. خير الناصرين، يعني بهترين يار و ياور و ياري كننده و 5 مرتبه در قرآن آمده است و هر كس با اعتقاد كامل در شروع هر كار مشكل هفت بار بگويد: يا ناصر من لا ناصر له حتماً آن مشكل براي او حل خواهد شد. عدد ابجد خير الناصرين آن 1240 مي باشد.

«ديان»

براي اداي قروض ظاهر و باطن ذكر آن موثر است يعني اداء كننده هر دين و ديون بندگان است. عدد ابجد ديان برابر با 65 مي باشد.

«ذاري»

براي اطلاع بر عيب و نقص ذكر آن موثر است. ذاري يعني خالق و به معني باري تعالي و خالق است و در نظام آفرينش، بدين نام كليات عالم را آفريده است. هر كس نيمه شب با خضوع و خشوع هفتاد مرتبه بگويد، يا ذاري به حوائج خود مي رسد. عدد ابجد ذاري برابر با 911 مي باشد.

«رحيم»

 براي رسيدن به الطاف خاص پروردگار ذكر آن موثر است. و به اين معني است كه خداوند رحيم است در حق مومنان. 228 مرتبه كلمه رحيم در قرآن آمده است. عدد ابجد رحيم برابر با 258 مي باشد.

«رحمن»

به جهت رسيدن به الطاف خفيه الهي ذكر آن موثر است. همچنين نام خاص پروردگار است. «رحمن» مثل «الله» نامي مخصوص به ذات كبريايي و شايد يكي از اسرارش اين باشد. حضرت امام رضا(ع) فرمود"هر كس 298 مرتبه «الرحمن» بگويد، مورد محبت همه قرار مي گيرد و او را دوست مي دارند. هر كس پس از هر نماز صد بار بگويد"الرحمن"، خداوند او را از ظلمت و غفلت پاك گرداند.57 مرتبه كلمه "رحمن" در قرآن آمده است. عدد ابجد "رحمن" برابر با 298 مي باشد.

«رب»

 براي حفظ خانه و تربيت فرزند، ذكر آن موثر است. پرورنده، تربيت كننده ي جميع مخلوقات از ملائكه ، جن، انس، وحوش و همه و مالك هر چيز را «رب» گويند. اسم مبارك «رب» به حروف ابجد برابر با 202 مي باشد و با مجموع حروف نام حضرت محمد(ص) 92 و حضرت علي (ع) 110 مطابقت دارد. ذكر و دعاي حضرت ايوب وقتي كه به منتها رسيد از درد و رنج و مصيبت "رب اني مسني اضر و انت الرحم الراحمين" بوده. که با عدد ابجد محمد(ص) و علي (ع) منطبق است. نام محمد(ص) عدد اسلام و نام علي (ع) عدد ايمان است و تعداد ربنا به عدد حروف علي (ع) در قرآن براي كمال ايمان آمده است.

«رزّاق»

این ذكر برای بركت و وسعت در رزق روزي موثر است. رزّاق يعني روزي دهنده خداوندي كه روزي مي رساند و روزي مي بخشد و مخلوق را در هر حال روزي مي دهد. هر كس 40 روز روزي حلال بخورد، خداوند در دل او نوري پديد مي آورد و آن را سر چمشه حكمت مي كند. عدد ابجد رزاق برابر با 308 مي باشد.

«رائي»

 به قصد بلندي درجه و ديد وسيع ذكر آن موثر است به معني رويت و ديدن است و مراد از رائي علم و بصيرت الهي است بر موجودات و به معني عالم و دانايي هم آمده است.عدد ابجد رائي برابر با 221 مي باشد.

«رقيب»

يكي از اسماء باري تعالي رقيب است و به معني حافظ و نگهبان ميباشد. به قصد مصونيت از بليّات ذكر آن موثر مي باشد.عدد ابجد رقيب برابر با 313 مي باشد. 

«رئوف»

به قصد طلب مهرباني در سايه بندگي، ذكر آن موثر مي باشد معناي رئوفِ رحيم است و رأفت به معني رحمت است، رئوف مهربان و بخشاينده بر خلق، مخصوصاً بر اهل محبت و شفاعت است. چون خداوند به حال شفاعت كنندگان رئوف و مهربان است. در قرآن 11 مرتبه كلمه ي رئوف تكرار شده است. عدد ابجد رئوف برابر 287 مي باشد.

«سبوح»

به قصد صفاي دل و روشني باطن، ذكر آن موثر مي باشد. اين كلمه در زبان عرب منحصر به نام پروردگار است و در هيچ جاي ديگر استعمال نشده است. "سبوح" يعني خداوند منزه است از اينكه توصيف شود. "سبوح و قدوس" از اسماء اختصاصي پروردگار است. هر كس 247 بار به ذكر سبوح و قدوس مداومت نمايد به سير ملكوت موفق مي گردد، چنانکه حضرت ابراهيم (ع) به بركت اين اسم موفق شد كه به ملكوت آسمان ها راه يابد. عدد ابجد سبوح برابر با 76 مي باشد.

«سلام»

 به قصد رضا به قضا و تسليم شدن دل، ذكر آن موثر مي باشد. سلام به معني سلامت و شفا است. خداوند سلام است چون همه چيز تسليم اوست. حضرت امام رضا(ع) فرمود" اگر اين نام مبارك را 131 مرتبه بر بيماري خوانند، شفا يابد". او خود را سلام نام نهاده چون همه از عيب و گناه و نقص و زوال به او تسليم مي شوند. سلام كه نام خداست، فقط يك مرتبه در سوره ي حشر بيان شده است. مشتقات اين كلمه 140 مرتبه در قرآن تكرار گرديده است. عدد ابجد حروف آن برابر با 131 مي باشد.

«سميع»

 به قصد اجابت دعا نافذ مي باشد. سميع به معني شنوا. خداوند تبارك و تعالي 45 مرتبه كلمه ي سميع را در قرآن بيان فرموده است. حضرت امام صادق (ع) فرمودند"خداوند سميع است به انديشه ها و گفتارهاي پنهاني". عدد ابجد آن برابر با 180 مي باشد.

«سيّد»

براي مطاع شدن و زعامت و رهبري ذكر آن موثر مي باشد. سيد به معناي پادشاه، رئيس قوم و بزرگ قبيله نيز گفته مي شود.عدد ابجد آن برابر با 741 مي باشد.

«شافي»

به قصد شفاي امراض دروني و بيروني، ذكر آن موثر است شافي از كلمه ي شفا مشتق شده است. شافي اسم «الله» است كه به تجلي اين اسم شفا مي بخشد، الله شفا بخش است. عدد ابجد آن برابر با 291 مي باشد.

«شكور»

به قصد شكر پذيرفتن ذكر آن نافذ مي باشد. شكر به معناي حقيقي كه سپاس گزاري و امتنان در مقابل نعمت باشد. كلمه شكور و مشتقات آن متجاوز از 25 مرتبه در قرآن بيان شده است. عدد ابجد آن 526 مي باشد.

«شهيد»

 به قصد وسعت رزق و مقام، ذكر آن نافذ مي باشد. شهيد يعني حاضر و ناظر به هر مكان و در هر حال شهيد اسم حضرت حق تعالي مي باشد، به اعتبار عدم حجاب بين خدا و بندگان. كلمه ي «شهيد» و مشتقات آن متجاوز از 45 بار در قرآن بيان شده است. عدد ابجد آن 319 مي باشد.

«صادق»

به قصد و جهت وفاي به عهد، ذكر آن موثر  مي باشد صادق، يعني متكلمي كه اخبار و گفتارش، راست و درست باشد. كلمه ي صادق و مشتقات آن متجاوز از صد بار در قرآن بيان شده است. همچنين به معني بيان همه خيرات بر صدق مي باشد. عدد ابجد حروف آن 195 مي باشد.

«صانع»

به قصد مقبول القول شدن، ذكر آن موثر است. صانع به اين معني مي باشد كه خداوند، خالق هر مخلوقي است و پديد آورنده ي همه ي تازه ها و بدايع است. بي مانند است و هيچ چيز همانند او نمي باشد. عدد ابجد آن 211 مي باشد.

« صمد»

كسي است كه شريكي ندارد و حفظ و نگهداري چيزي او را خسته نمي كند و از هيچ چيز دور و غايب نيست. «الله الصمد» وسيع ترين معني الهي و بسيط ترين كلمه در معناي صمد است كه علماي رباني عمرها صرف در اين كلمه كرده اند. صمد كسي است كه تكيه گاه همه موجودات و مخلوقات است. عدد ابجد آن 124 مي باشد.

«طاهر»

 جهت پاكي و تخليه از رذائل اخلاقي، ذكر آن موثر است. طاهر يعني خدا منزه است از شبيه و مانند. طاهر منزه از عيب است، هر مطهر در ابتدا طاهر باشد، بعد مطهر مي شود. ذات اقدس خداوند، طاهر و مطهر مي باشد. عدد ابجد آن 215 مي باشد.

«عظيم»

 به جهت بزرگي و بزرگ منشي ذكر آن موثر است. عظيم به معني سيد و بزرگ قوم و جليل مي باشد. از صفات خداست كه به عظمت وصف مي شود به جهت قدرت و غلبه اش بر همه ي چيزها. خداوند عظيم است«يا علي» و «يا عظيم» 8 بار در قرآن و 85 بار كلمه ي عظيم بيان شده است.. عدد ابجد حروف آن 1030 مي باشد.

«علي»

به قصد تمام امور ظاهري و باطني ، علي الخصوص غلبه بر دشمن و رفع فقر و ارتقاء مقام، آن بسيار موثر است. علي، يعني منزه از صفات مخلوق، و عالي يعني برتر و والاتر از همه ي مخلوق بيش از 600 آيه در قرآن در شان و مقام علي (ع) و اولاد گرامي اوست. اسم مبارك علي (ع) با كتب آسماني هم عدد است.(كلمه آسماني برابر با اسم انسان). اعداد حروف 76 آيه از قرآن، از نظر بينات اعداد حروف آيات، با نام حضرت علي (ع) و يازده فرزندش منطبق است. در زبر و بينات اسم علي و القاب او با اسماء انبياء منطبق است. مثال: علي بن ابيطالب(217) محمد رسول الله(217) عيسي روح الله(217). علماي حروف مي گويند، روح هر حرفي عدد آن حرف است و روح كلمه رب 202 مي باشد و اين رقم بر مجموع عدد و اسم محمد(ص) و علي (ع) مظهر مقام و اسم اعظم پروردگار مي باشند. و اين دو اسم، حقيقت اسم اعظم خداوند و اسماء الحسني الهي هستند و اسم علي برابر است با هزار اسم اعظم. عدد ابجد حروف آن برابر با 110 مي باشد.

«عليم»

 عالم بر سراير و غيب و مطلع بر ضماير و پنهاني هاي عالم ظاهر طبع و پنهاني هاي عوالم ديگر كه بشر نمي داند. حضرت امام محمد باقر(ع) فرمودند: هر كس با خلوص نيت و اعتقاد و ارادت هر روز پس از نماز صبح 100 بار بگويد: يا عالم الغيب و الشهاده، خداوند او را از اهل يقين گرداند و آنچه بر او پوشيده است روشن و آشكار كند. واژه عليم و مشتقات آن متجاوز از 680 مرتبه در قرآن بيان گرديده است. عدد ابجد آن باربر با 150 مي باشد.

«عزيز»

به قصد كشف اسرار علوم كيميا ذكر آن بسيار موثر است. عزيز يكي از اسماء الحسني خداوند است و به معني قوي، غالب، شديد، ارجمند، بزرگوار، منزه از سود و زيان و كفر و ايمان، عزت به كسر، يعني محبوب و عزت به فتح، يعني شديد و قدرتمند. عزيز آن قوي است كه ديگران عاجز از آوردن كارها مانند او باشند. هر كس بعد از نماز صبح 94 مرتبه نام "يا عزيز" بگويد، بر اسرار علوم واقف مي شود. حضرت امام رضا(ع) فرمود: هر كس هر روز 41 مرتبه بگويد "يا عزيز" محتاج به خلق نگردد. در قرآن مجيد متجاوز از 120 بار واژه ي عزيز و مشتقات آن بيان گرديده است. عدد ابجد عزيز برابر با 94 مي باشد.(برابر اسم مبارك عطيه)

«عدل»

 به قصد يافتن خزائن ذكر آن موثر مي باشد. عدل يعني حكم به حق. شيخ رجب برسي مي گويد: هر كس در نيمه شب بگويد"يا عدل يا حكيم"، خداوند الطاف مخصوص خود را بر او افاضه مي فرمايد و بر باطن امور واقف مي سازد. عدد ابجد عدل برابر با 104 مي باشد.(برابر اسم مبارك عطيه با ياء مشدد)

«عَفُوُ»

 به قصد نيل به حسنات و نيكوكاري، ذكر آن موثر مي باشد در قرآن متجاوز از 20 مرتبه كلمه عفو و مشتقات آن بيان گرديده است. عفو به معني گذشت، انفاق، بخشش. عدد اببجد عفو برابر با 156 مي باشد.

[ چهار شنبه 9 بهمن 1392برچسب:اسما الحسنی ,

] [ 20:23 ] [ رضا شاملو ]

[ ]

صفحه قبل 1 ... 13 14 15 16 17 ... 26 صفحه بعد

 

شکستن دل دیگران,دل شکستن,آثار دل شکستن

شكستن دل انسان مۆمن كه به تعبیر روایات، احترام او از كعبه بیشتر است، دارای آثار وضعی و جانبی فراوانی است و دلی كه شكست به سادگی التیام نمی یابد و جبران آن دشوار است.

عنوان "شکستن دل دیگران" عنوانی کلی است که می تواند بر اثر اتفاقات مختلفی به وجود آید؛ و به همین دلیل نباید به دنبال حکمی کلی در مورد آن، چه در قرآن و چه در روایات بود. به عنوان نمونه، اگر فردی به دلیل نصیحتی مشفقانه به او که در راستای امر به معروف و نهی از منکر انجام شده است، دل شکسته شود، نمی توان دل شکستگی او را نشانی از نامناسب بودن رفتار آمر به معروف و ناهی از منکر دانست، اما در طرف مقابل، موارد بسیاری وجود دارند که به ناحق، باعث دل شکستگی دیگران می شوند.

در قرآن کریم آیات بسیاری وجود دارد که به این موارد اشاره نموده و در واقع، به ریشه و دلیل آزرده خاطر شدن دیگران پرداخته و توصیه هایی در این زمینه ارائه فرموده اند که به برخی از آنها اشاره می‌کنیم:

الف. برخی آنچه از آنها نهی شده است:
1. مسخره کردن دیگران: "یا أَیهَا الَّذینَ آمَنُوا لا یسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسى‏ أَنْ یکُونُوا خَیراً مِنْهُمْ وَ لا نِساءٌ مِنْ نِساءٍ عَسى‏ أَنْ یکُنَّ خَیراً مِنْهُن‏"؛[1] اى افراد با ایمان! گروهى از مردان شما گروهی دیگر را مسخره نکنند، شاید آن مسخره‏شدگان بهتر از آنها باشند. و گروهى از زنان شما نیز دیگران را مسخره کند، شاید آن مسخره‏شدگان بهتر از آنها باشند.

2. عیب جویی: "وَ لا تَلْمِزُوا أَنْفُسَکُم‏"؛[2] به عیب جویی از یکدیگر مپردازید.

3. یکدیگر را با نام زشت خواندن: "وَ لا تَنابَزُوا بِالْأَلْقاب‏"؛[3] با نامهای زشت، یکدیگر را مورد خطاب قرار ندهید.

4. روی از دیگران برگرداندن: "وَ لا تُصَعِّرْ خَدَّکَ لِلنَّاس‏"؛[4] با بی اعتنایی از مردم رو مگردان.

5. با تکبر و غرور راه رفتن: "لا تَمْشِ فِی الْأَرْضِ مَرَحا"؛[5] هنگام راه رفتن، باد نخوت بر گلو مینداز!

6. سر از کار دیگران در آوردن و غیبت کردن: "وَ لا تَجَسَّسُوا وَ لا یغْتَبْ بَعْضُکُمْ بَعْضا"؛[6] به دنبال سر درآوردن از کار دیگران نبوده و غیبت نکنید.

ب. برخی آنچه بدانها فرمان داده شده است:
1. رعایت اخلاق خانوادگی: "وَ أْتَمِرُوا بَینَکُمْ بِمَعْرُوف‏"؛[7] در زندگی خانوادگی با یکدیگر با خوبی و خوشی رفتار کنید.

2. با مردم به نیکی سخن گفتن: "قُولُوا لِلنَّاسِ حُسْنا"؛[8] با مردم به نیکی سخن گویید.

اکنون می توان گفت: اگر به توصیه های یاد شده و نیز دیگر توصیه های قرآنی عمل شود، هیچ فردی به ناحق دل شکسته نخواهد شد.


ذکر یک نکته مهم
شكستن دل انسان مۆمن كه به تعبیر روایات، احترام او از كعبه بیشتر است، دارای آثار وضعی و جانبی فراوانی است و دلی كه شكست به سادگی التیام نمی یابد و جبران آن دشوار است، پس در مرحله اول باید انسان مراقب باشد دل كسی را نشكند و قلبی را جریحه دار نسازد و اگر خدای ناخواسته این اتفاق افتاد باید به سرعت جبران و تلافی كند و دل شكسته را التیام بخشد و آن را به دست آورد و تنها استغفار و آمرزش كافی نیست مگر این كه آن فرد از انسان دور باشد و انسان قدرت جبران نداشته باشد كه در این صورت علاوه بر استغفار و طلب آمرزش از درگاه الهی باید در حق آن فرد دعای خیر كرد و خیر دنیا و آخرت او را از خداوند درخواست نمود و با این كار انشاءالله قلب او در باطن از شما راضی و خشنود می گردد.

در حدیث آمده است كه خداوند می فرماید: «انا عند المنكسره قلوبهم؛ من همدم قلب های شكسته هستم» یعنی انسان دل شكسته در پیشگاه خداوند دارای جایگاه ویژه ای است و مورد توجه خداوند می باشد و دعا و نفرین انسان دل شكسته خیلی زود اثر می بخشد.

امام زین العابدین(علیه السلام) در حدیث شریفی می فرماید: پدرم در لحظات آخر عمر عزیزش، در آن شرایط سخت روز عاشورا در حالی كه خون در رگ هایش می غلطید مرا در آغوش گرفت و به من فرمود تو را به آن چه پدرم نزدیك شهادتش به من فرمود وصیت می كنم و آن این كه: «یا بنی! ایاك و ظلم من لا تجد علیك ناصرا الا الله؛ پسر عزیزم! از ظلم و ستم به كسی كه یار و یاوری جز خدا ندارد بپرهیز.» (منتهی الامال، ج 1، ص 713، انتشارات هجرت)***

========================
پی نوشت ها:
[1] حجرات، 11.
[2] همان.
[3] همان.
[4] لقمان، 18.
[5] همان.
[6] حجرات، 12.
[7] طلاق، 6.
[8] بقره، 83.

[ سه شنبه 8 بهمن 1392برچسب:منتظر عواقب دل شکستن هایمان باشیم!!,

] [ 19:48 ] [ رضا شاملو ]

[ ]

صفحه قبل 1 ... 13 14 15 16 17 ... 26 صفحه بعد

ارتباط با جن,جن و اجنه,جن چیست

اولین انسانی که خلق شده حضرت آدم (ع) می باشد و همه ی ما از نسل آن حضرت هستیم و آن حضرت را ابوالبشر یعنی پدر تمام انسان ها می گویند . آیا اجنّه هم این چنین پدری دارند که دیگر اجنه از نسل او باشند ؟

بلی ، اجنه نیز دارای پدری هستند که اولین مخلوق جن می باشد و نام او « شومان » است . در روایتی شخصی از حضرت علی (ع)  پرسید : « پدر اجنه کیست ؟ » حضرت در جواب آن شخص فرمودند : « نام پدر اجنه ، شومان است . »

اجنه از نظر خلقت و ترکیب همانند انسانها که دارای شکل ها ، نژادها و رنگهای مختلف هستند ، دارای انواعی هستند که از جمله آنها عبارتند از :

1. جن : « اذا اراد العرب الجنّ خالصاً » ، وقتی عرب وجود جن را به تنهایی در نظر بگیرد لفظ جن را بکار می برد .

2.  عامر : به گروهی از اجنه گفته می شودکه با مردم نشست و برخاست دارند و با آنان زندگی می کنند .

3.شیطان : به گروه بد ذات و خبیث اجنه گفته می شود .

4.عفریت : به آن گروه از اجنه می گویند که دارای مقام و منزلت والایی بوده و از قدرتهای فوق العاده ای بهره مند هستند . از امام صادق (ع) روایت شده که فرمودند : « اجنه امیرانی دارند که به آنها عفراء می گویند .»


اگر از قدرت تسلتطون به جن ها مطمینید.میتونید حتی فکر تمسخر رو هم از ذهنتون بیرون کنید.

از دخالت جن ها در زندگیتون نکرانی ندارید ز برای ارتباط با جن ها هنوز هم مصر هستید.

باید با یکی دیگر از ملزومات این ارتباط آشنا بشید.کسانی که قصد ارتباط با جن ها رو دارند. باید اعصاب و قلب قوی داشته باشند.صحنه های دلخراش و ترسناک‌:آشفتشون نکنه.و جرات زیادی داشته باشند.

جن ها موجوداتی بی اندازه حساس هستند.واکثرا اخلاق تندی دارند. محبت و حشمشون در منتها درجه است. برای همین باید در مورد جن ها با احتیاط زیادی رفتار کرد.
در علوم خفیه هم پله پله و مرحله به مرحله سطح آگاهی و قدرت بالا میره.
در شروع هر مرحله حقایق تلحی در مورد ارتباط با دنیای {ماورالطبیعه}به شما گفته میشه و بعد
شما باید تصمیم بگیرید که ادامه بدبد و به مرحله بالاتر برسد یا نه.
مطالب ارتباط با جن.ذره ای از همون حقایق تلخ هستند. و مینویسم تا این شوق و اشتیاق اولیه که طبیعیه و در همه نو آموزهای علوم خفیه هست. کمی تعدیل بشه. شما در هیچ کتابی نمی توانید مطالبی راجع به محدودییتهای ارتباطی که جنها ایجاد میکنند پیدا کنی.

تنهایی در زندگی شخصی. ازدواج برای کسانی که وارد دنیای جنها بشن خطرناک و سخته. اولن بخاطر اینکه ممکنه مجبور به مخفی کردن تمام حقایق و مکنونات قلبی و آگاهی ها از همراه زندگیتون باشید. بعد هم بخاطر اینکه هر خطای کوچکی که باعث دلخوری یا دشمنی جنها بشه، خطری برای زندگی خانواده و عزیزان شماست.خودخواهی نیست که آدم برای تنها نبودن خودش دیگری رو با خطر مرگ روبرو کنه؟ بگذریم از عوارض دیگه ی این وادی که مثلا می تونه شما رو دچار مشکلی مثل "پرش" کنه که اون وقت تحمل کردن موجودی که معلوم نیست خودشه یا در حال "پرش" صبوری زیاد می خواد!

[ سه شنبه 8 بهمن 1392برچسب:ارتباط با جن چه مشکلاتی بوجود می آید؟,

] [ 19:46 ] [ رضا شاملو ]

[ ]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه